Niet-aansprakelijkheidsverklaring

Voor het doorschakelen van de oproep van het videofoonsysteem op de smartphone moet Classe 300 X13E verbonden zijn aan een Wifi-netwerk, dat op zijn beurt verbonden is met het internet. Dit netwerk dient door de klant te worden voorzien en is niet de verantwoordelijkheid van BTicino en/of Patrick Cryns’ Parlofoonservice. De klant staat in voor het downloaden van de applicatie, zodat hij een verbinding met Classe 300 X13E kan tot stand brengen. De applicatie werkt zowel via het lokale Wifi-netwerk als via het 3/4G-netwerk. Het koppelen van Classe 300 X13E en de goede werking tussen Classe 300 X13E en de applicatie hangen af van verschillendefactoren:
– Kwaliteit van het Wifi-signaal
– Type van de internetverbinding
– Kenmerken van het smartphone-contract (3/4G)
Indien één van bovenstaande factoren niet naar behoren is ingevuld, staat BTicino en/of Patrick Cryns’ Parlofoonservice niet garant voor de goede werking. De videofoon gebruikt een VoIP – streaming systeem. De klant moet controleren of deze niet wordt geblokkeerd door de provider van zowel het internet-, als smartphone-abonnement.
Het communiceren vanop afstand via de applicatie betekent dataverkeer. De kosten, die hieraan verbonden zijn, zijn niet ten laste van BTicino en/of Patrick Cryns’ Parlofoonservice en zijn
afhankelijk van het type contract, die de klant heeft met de provider.