Elektrische sloten

Een groot probleem in appartementsgebouwen: ’s nachts afsluiten of niet? De hoofdingang in een appartementsgebouw is eenvoortdurende bron van problemen, zowel voor de huisbeheerder als voor de bewoners. De ene sluit de deur altijd af, een andere nooit, en voor een derde blijft het allemaal gelijk. En zo ontstaat er wrevel in het gebouw.

Elektronische meerpuntssluitingen !

de beste inbraakbeveiliging! De hoofdingang is steeds – dag en nacht – gesloten. Op die manier is het gebouw beveiligd tegen inbrekers enandere ongewenste bezoekers. Indien nodig kan de deur opengehouden worden door middel van een sleutelschakelaar.

Een veilige vluchtweg Het gebouw kan steeds via de hoofdingang verlaten worden,ook als die permanent vergrendeld is. Zowel bij gevaar als bij dagelijks gebruik. Op die manier is het probleem van een veilige vluchtwegvoor elke syndicus definitief verleden tijd.

Een groot gebruiksgemak! Als er ’s avonds laat of ’s ochtends vroeg bezoekers komen, dan kan de hoofdingang eenvoudig vanuit de woning geopend worden. Als de deur dichtvalt, is ze terug automatisch vergrendeld. De deur kan ook langdurig geopend blijven.

GU 3-punts elektrische sluiting

De deur die zich zelf vergrendelt! Prijs compleet geplaatst !

€ 1484.00

Mediator zelfsluitend voordeurslot - Prijs compleet geplaatst !

€ 1950.00